Video chat, videochat, video chat de acasa

1. Cati ani trebuie sa am pentru a lucra in videochat?
Varsta minima este de 18 ani. Aceasta varsta va trebui demonstrata, in anumit punct al creeari contului dvs, cu buletinul de identitate.
Nu exista o varsta maxima pe care ar trebui sa o aveti, dar un corp atractiv ajutat de un machiaj si o imbracaminte adecvata constituie un avantaj.

2. Care este procentul meu (castigul meu)?
Procentul dvs. este de 100%. Noi nu oprim nimic din banii dvs. NU este o gluma sau vreo smecherie. Avem o colaborare specifica cu site-urile de gen prin care suntem platiti separat de castigurile dvs.

3. Cat de discret este job-ul?
Site-urile pe care veti lucra sunt din strainatate cu clienti, in proportie foarte mare, straini. Sunt foarte mici sansele sa fiti recunoscuti de rude sau prieteni apropiati.

4. Cat se castiga lunar?
Nu exista o suma fixa sau minima. Se castiga in functie de talentul dvs si de cat sunteti dispusi sa lucrati. Aspectul fizic este important ca si un machiaj si o imbracaminte adecvata. Numele de scena (veti vedea mai jos unde il alegeti) este de asemenea foarte important. Cu cat mai excitant cu atat mai bine. Din statisticile noastre se poate castiga intre 400$ si 5000$ pe luna. Totul depinde de dvs.

5. Cum este cu partea contractuala?
Site-urile cu care lucram vă vor cere să semnati termenii si conditii chiar sa semnati un contract (de munca). NU trebuie sa va speriati. Nimic nu va leaga de acest job. Puteti lucra cat si cand doriti sau pur si simplu sa renuntati oricand. Astfel de contracte sunt facute pentru siguranta partilor. Spre exemplu se specifica ca dvs veti fii platita la timp si in totalitate, sau ca dvs nu aveti sub 18 ani, sau ca nu folositi contul in alte scopuri ilegale.

6. Ce imi trebuie ca sa lucrez in videochat (studio video chat)?
Exista cateva lucruri fara de care nu puteti lucra videochat acasa: computer, o conexiune la internet si un webcam.

Daca dispuneti de lucruile strict necesare (computer, conexiune internet, si webcam) vă trebuie un cont activ. Pentru a vă crea un cont CLICK AICI

PENTRU MAI MULTE DETALII CLICK AICI

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Inscrie-te acum
VIZIONEAZA VIDEOCHAT SHOW
Pentru WEBMASTERI – Afiliere
Cauta
Statistici


TOP-RO - Top siteuri din Romania